e qreations logo def

Verzendinformatie

Bestellingen zullen dagelijks verzonden worden. Er wordt gewerkt met drie vervoerders: DHL, Post NL en DPD.

Alle bestellingen proberen wij uiteraard z.s.m. te verzenden. Houdt u er rekening mee dat het personaliseren van artikelen enige bewerking benodigd is. Indien de producten voorradig zijn lukt het doorgaans om deze artikelen binnen 2-3 dagen te verzenden. Zijn de producten niet voorradig werken wij wel met leveranciers die snel leveren en streven wij ernaar om de bestelling binnen een week verzendklaar te maken. Bij het in behandeling nemen van de bestelling houden wij u hierover op de hoogte zodat u een goede indicatie heeft wanneer u de gevraagde artikelen in huis heeft. 

Afhankelijk van de bestelde producten zullen de verzendkosten voor Nederland als volgt in rekening gebracht worden. 
Brievenbuspost 3,95
Pakketpost 5,95

Bij een bestelling bioven de EUR 75,00 zullen er geen verzendkosten in rekening gebracht worden.

Afhalen
U heeft ook de mogelijkheid om u bestelling af te halen in Dordrecht. Hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht worden. U kunt u bestelling dan op werkdagen tussen 16:00u en 19:00 afhalen aan de Chico Mendesring 484 te Dordrecht. Houdt u hierbij uw afhaalbericht in de gaten het kan namelijk ook zo zijn dat u uw bestelling kunt afhalen aan de Azobe 130 te Dordrecht. Mocht dit tijdstip voor u niet handig zijn of wenst u liever een ander tijdstip dan is dit mogelijk op afspraak. Wilt u dit bij voorkeur per mail kenbaar maken. 

 
Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN