e qreations logo def

Wie zijn wij?Wie zijn wij? Wij is eigenlijk ik, maar alleen kan ik het natuurlijk ook niet allemaal dus ik heb ook nog een paar helpende handjes. Ik ben Quirine Dielessen, 37 jaar en geboren en getogen in Dordrecht. Moeder van 2 prachtige kindjes, een zoon van 4 en een dochter van 2. In het echte leven werk ik als Financieel Adviseur. Maar zoals deze uit de hand gelopen hobby al betuigd heb ik ook nog een creatieve kant. 

Wat doen wij? Zoals de Endless in de naam E-Qreations gaan we voor eindeloze creaties. Dit is zo ontstaan aan het begin van dit jaar en na aanschaf van een silhouette Cameo en een hittepers volgde al snel de sublimatieprinter en steeds meer vraag of ik bepaalde artikelen kon maken. Zodoende half juli de stap maar gewaagd en een ritje naar Breda gemaakt om mezelf in te schrijven bij de KVK. 

Wat kunnen wij? Best veel eigenlijk. Om hier maar niet een al te lange lijst met mogelijkheden op te noemen. We kunnen diverse materialen snijden, te denken valt aan papier/karton/flex/vinyl/raamstickers waar we vele creaties van kunnen maken. Veel mogelijkheden tot bedrukking van textiel en artikelen, maar ook bijvoorbeeld het maken van cadeaudoosjes-/enveloppen. Ook full colour bedrukking is geen enkel probleem. Ik beschik zowel over een sublimatiepriter maar ook over een laseprinter met white toner waardoor ik op bijna ieder materiaal tekst, een afbeelding, foto of een logo kan bedrukken. 
Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN